Keresés EN

Gasztró

Kávéház a Vörös Lóhoz

Liliomkert Piacot megalapító Harmathy Ildikó nemrég újra megnyitotta a Balaton-felvidék egyik leghangulatosabb kávézóját az Első Magyar Látványtár szomszédságában. Termelői alapanyagokból főző étterem delikátbolt és közösségi hely is egyben: a „piac továbblépése”, ahonnan nem érdemes ecetfröccs nélkül távozni, ráadásul itt van a környék legromantikusabb terasza is.

Házias, egyszerű fogásokat kínálnak, az ételek hozzávalóit pedig a piac árusaitól veszik. A házban készül a szörp, a „kamrában” pedig meg lehet vásárolni a beszállítók termékeit: lecsót, tökmagkrémeket, kencéket, lisztet stb.

A kávéház igazi közösségi hely: rendezvényeknek és tematikus vásároknak is otthont ad, az igazán nagy eseményeken pedig kenyeret is sütnek a kinti kemencében.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A