Gondor Tibor és családja mintegy félszáz kecskét nevel a Kékkúti Kecskefarmon. Nemcsak natúr és ízesített sajtokat, hanem isteni fagyit is készítenek a tejükből. A kecskedesszert sikere töretlen, mióta hét évvel ezelőtt kitették az út mellé a „kecskefagyi”-feliratú táblát. Egy papírlapról választhatjuk ki, melyik párosítást szeretnénk – egy adag kecskefagyi ugyanis két gombócot jelent. A klasszikusok – vanília, csoki, citrom, kókusz és eper – mellett levendula, piros- és fekete ribizli, dió, kávé, füge és őszibarack ízű fagyit is kérhetünk.
A kecsketejből és -tejszínből készülő fagyihoz a tojásokat Tibor édesanyjának tyúkjai biztosítják a falu másik végén, a gyümölcsöt pedig 50 kilométeres körzetből, helyi termelőktől szerzik be.
Télen is be lehet menni hozzájuk nyitvatartási időben, de októbertől márciusig nincs fagyi, csak érlelt sajtokat tudnak kínálni. A Gondor család ilyenkor sem pihen: tíztojásos házi tésztákat készítenek, teljes kiőrlésű tönköly- és fehérlisztes változatban. Ha megbánnánk, hogy kecskesajt nélkül megyünk el innen, a káptalantóti Liliomkert Piacon is megtaláljuk őket .