Schindele Botond több mint húsz évnyi vendéglátós tapasztalattal, tősgyökeres fürediként úgy döntött, hogy Balatonszepezden nyit egy egész évben működő helyet. Egyszerű, de minőségi hozzávalókra építkező ételeket kínál. A legtöbb alapanyag a környékről származik, így
friss, szezonális hozzávalókkal dolgoznak.
A kínálat gerincét levesek, saláták, tésztaételek, húsok, halak és desszertek alkotják, mindegyikből többféle. A klasszikus étlap mellett egy tematikus étlapról is válogathatunk, amely 3 hetente változik.
Az á la carte mellett napi menü (hétköznap 12:00-15:30) is kapható, amelyben egy főételt és egy levest kapunk limonádéval. Igazi közönségkedvenc a halászlé gazdagon, tele ikrával, pontypatkóval és haltejjel, mellé túrós csuszát kínálnak, igazi, ropogós pörccel. Hétvégén pedig jöhet a rántott hús, amit frissen sütnek és paníroznak. Ilyenkor az ízletes ételek és frissítő italok mellett élőzenével is kedveskednek a vendégeknek.