Keresés EN

Az aszófői Nagyi Kertje Teázó kétszer akkora lett, mint elődje. És akik még mindig siratnák a sajkodi Teázó az erdő mélyént, most megnyugodhatnak, mert a helyszínen kívül szinte semmi nem változik.

Itt is százféle teából válogathatunk, az alapteákat továbbra is levendulával keverik, sőt, még levendulás kávét is találunk náluk. Sőt, egyes teakülönlegességekhez házi sütésű, diós-csokis vagy levendulás-csokis keksz is jár. Apropó sütik: maradnak a nagy kedvencek,  például a gesztenyés-mascarponés lepény, a banános csokitorta vagy a lisztérzékenyeknek készített túrótorta.

De készítenek szalonnás-tejfölös langallót, pirítóssal szervírozott hideg libamájat és hamarosan tartalmas egytálételeket terveznek, elsősorban a megfáradt biciklisekre gondolva.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A