Keresés EN

Köveskál nyugati szélén található a Pálffy Borterasz, ami egy szempontból biztos veri a többi népszerű helyet: az épület mellőli kis dombról belátni a Káli-medencét, a közelben birkanyájak legelésznek, a természetközeli idill pedig ötcsillagos.

Emellé lehet kóstolni rizlingjeiket vagy furmintjukat. Az ehető virágok és a többi kiegészítő helyett náluk a bor mellé zsíroskenyeret vagy mindenféle, disznóból készült falatokat is kérhettek. Ha itt nem kap el a káli-medencei mediterrán életérzés, akkor sehol sem fog.

Tipp: Ha már itt jártok, érdemes megkérdezni őket, milyen elhagyott pincészetekbe futottak bele a Fekete-hegyen, amikor bozótokat vágtak ki, hogy új tőkéket telepíthessenek. Tudnak róla mesélni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A