Keresés EN

csopaki hegyoldalban álló nádfedeles ház tornáccal pont olyan, mintha egy Móricz-regényből lépett volna elő. Ez a Balaton környékén nem lenne nagy újság, itt a főépület melletti lapostetős borászat az elég komoly újság. A korábban Márga Bisztró néven futott Szent Donát Borkúria 2022-ben megújult, és kizárólag a borokra, ezek kóstolására fókuszál.

Az átlagnál magasabb árkategória itt a felesleges sznobériát nem tartalmazza, cserébe pedig a helyszín is extra: a kilátás innen sokáig emlékezetes marad. A borlapon a Szent Donát Birtok tételeit találjuk, a pincészet tulajdonosa egyaránt a Kovács család. A Borkúria eredeti neve a márga nevű kőzetre utal, amely a csopaki borvidék talajában is megtalálható.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A