Keresés EN

A Kikötő Étterem és a Tölgyes Kúria tulajdonosainak új közös projektje a kikötő közelében található delikátbolt és a hozzá tartozó BBQ teraszA reggeli kávét és a termelői piacozást is ki lehet pipálni itt: a sajtkínálatot Szegi Karcsi, a vászolyi Reményik Kálmán és a Tekeresvögyi Sajtműhely termékei jelentik, de megtalálod Fölföldi Béla füstölt termékeit, Rompos Tamás szigligeti sonkáját, Zsusska befőttjeit is. A sort folytathatjuk a Várvölgyi Pékáruval, Stari- és Hübris-sörökkel, vagy a Tóti Herba szörpjeivel, olasz pesztókkal és olívaolajokkal, gyorsan elkészíthető 1-2 személyes tésztákkal. Borokat és gint is beszerezhetünk itt, és szarvasgomba-előrendelésre is van lehetőség. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A