Kocsis Bálint séf, a CSIKOS-lekvárcsalád ötletgazdája egy olyan újhullámos büfét nyitott a Wesselényi strandon, ahol egyszerű, házias, de gourmet ételekhez jutnak a vendégek, és a vegáknak, a „tudatos” vásárlóknak és a kávéőrülteknek is van bőven választék. Az étlap természetesen nem fix és nem hosszú, de megvan rajta minden, amit az ember szívesen fogyaszt 30 fokban is: hideg levesek, saláták, burgerek, házi kolbászok alkotják a kínálat alapját. A séf saját készítésű szószokkal, csatnikkal dobja fel a fogásokat, amelyekhez friss fűszernövényeket használ.

A büfében világosabb pörkölésű specialty kávét és díjnyertes kávékoktélt is kínálnak. A Terasz nemcsak a strandolókra alapoz, a sétányról és a strandról is megközelíthető. Az utcáról is látogatható fröccsterasz borvacsoráknak is otthont ad.

Címkék