Keresés EN

Ha friss, menő, de nem erőltetett szörfös-koktélos-bisztrókonyhás helyet keresel a déli parton, akkor irány Zamárdi! A Tiki Beachet egy kisgyerekes pár álmodta meg, ennek megfelelően nemcsak lelazult deszkások lógnak itt, hanem kisgyerekes családok tolják magukba a galuskát és a ház isteni burgerét. Reggelizni is lehet náluk, ami persze bónuszpont.
 
A koktéllapot mindenképp böngészd át, hisz a különleges Bahama Marciba is belekóstolhatsz. Ha mást akarsz inni, akkor felejtsd el Hawaiit, itt zamárdi pálinkával, balatoni borokkal és kisüzemi sörökkel lehet az étket leöblíteni, még Mister Sört is csapolnak!

Tipp: 2018-ban az Év Felfedezettje lett a Tiki, ahol a nevezett és roppant népszerű ételüket, a brutális nevű agyvelős pirítóst is megkóstolhatod

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A