Keresés EN

A Villa Gyetvai egy ősfás parkkal körülvett, klasszikus villaépület, amely az északi parton, Balatonfüreden található. Kulturális szalonként is működik, így rendszeresen szerveznek ide időszaki kiállításokat, kisebb-nagyobb borkóstolókat, borvacsorákat és különböző társasági eseményeket. Ezenkívül a villa borászatként is működik. A szőlő saját művelésű ültetvényekről származik, a dűlők Paloznak, Aszófő és Tihany határában húzódnak. A pincészet kínálatában a gyümölcsös ízeket középpontba állító, elegáns fehérboroktól az izgalmas silleren és a komoly vöröseken át egészen a pálinkaszelekcióig sokféle italt kóstolhatunk.

Tipp: A We Love Balaton Analógia című kiállítása egészen október 22-ig tekinthető meg itt, a villa nyitvatartási ideje alatt. Közben vagy utána pedig a Villa Gyetvai borait is megkóstolhatjátok akár a villa teraszán, akár az ősfás parkban ülve.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A