Keresés EN

Zier Dánielnek a Balaton igazi szerelem, a vendéglátás pedig a szenvedélye, így a parton, egy új épületben nyitotta meg a nevét viselő bisztrót, ahol a konyhán válogatott, minőségi alapanyagokkal dolgozik az igazán összeszokott csapat. A grillteraszon hétvégente sülnek a húsok, tésztáikat maguk gyúrják és frissen készítik. Ételeikhez pedig a Dél-Balaton könnyed, elegáns borait kínálják, valamint friss gyümölcsből készült leveket. Az étlap ajánlatai mellett változatos bisztró ebédet, sőt finom reggelit is kaphatunk náluk.

Emellett 13 felújított, jól felszerelt apartman is várja a vendégeket májustól szeptember végéig, ahol kerékpárokat is kölcsönözhetünk, ha kétkeréken járnánk be a környéket.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A