Június 10-én és 11-én izgalmas eseményre készülhetünk Badacsonytomajon, a Hableányban és a Laposa Borteraszon mutatkoznak be a balatoni borászatok jobbnál jobb pezsgői a közönségnek, a pezsgő iránt elkötelezett szakmabelieknek és a külföldi látogatóknak. 

A Hableányban kiállító több mint 10 borászatnál sétáló kóstoló során nyerhetünk betekintést a buborékok világába, ezen kívül a Laposa Borteraszon a Prosecco és Champagne-né lesz a főszerep! A kóstolók mellett nagy hangsúlyt kap a szakmai tartalom, melyeket workshop és előadások kísérnek.

Programok:

 Június 10., szombat:
• HABLEÁNY
‣ 11:00 - 19:00 Sétáló kóstoló
‣ 12:00 - 13:30 Szakmai workshop: Mit - mivel? - Buborék és ételpárosítás // ingyenes, de regisztrációhoz kötött
‣ 14:00 - 14:50 dr. Fiáth Attila - Kitekintés a világra // Champagne - előadás
‣ 15:00 - 15:50 Prisztavok Zoltán - Best Practice, avagy a magyar pezsgő sikertörténet // Kreinbacher - előadás, kóstoló
A teraszon élőzenével közreműködik a Jazzy Funtazi duó zenekar.

• LAPOSA BORTERASZ
‣ 14:00 - 19:00 Prosecco, Champagne és Osztriga bár
‣ 17:30 - 18:15 Luca Antiga - Az olasz életérzés és a Prosecco életútja - előadás + kóstoló

Június 11., vasárnap
• LAPOSA BORTERASZ
10:00 - 13:00 Pezsgős Brunch / Bérlet nélkül, előzetes asztalfoglalás szükséges! birtok@bazaltbor.hu

Kiállító borászok listája:
Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Éliás Birtok, Feind Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gilvesy Winery, Istvándy Birtok, Kern Pincészet, Laposa Birtok, Pálffy, Szászi Birtok, Zelna Borászat

Az eseményre itt tudtok jegyet váltani.

Hasonló tartalmak

Admin mode