Keresés EN

Laposáék borteraszát szinte a Badacsony legmagasabb pontján találjuk, ha felmászunk idáig, elképesztő kilátás lesz a jutalmunk. Amellett, hogy végigkóstolhatjuk a családi pincészet tételeit, a sok helyen megszokott borkorcsolyáknál kreatívabb fogásokat is kérhetünk itt a borok mellé. 

A családi pincészetben a borászattal kapcsolatos feladatokat már évek óta Laposa Zsófi vezeti, míg testvére, Laposa Bence a birtok ügyeivel foglalkozik. Bence emellett a Balatoni Kör tagjaként a régiót érintő ügyekben is fontos szerepet vállal, a család pedig Badacsonyban több vendéglátóhelyet is üzemeltet, a FrissTeraszt és a St. Orban Éttermet.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A