A hagyományokhoz híven, február végén Köveskálon újra a furmintra hangolódhatunk. A Pálffy Borteraszon 14:30-tól Káli Ildikó sommelier furmint alapú tradicionális erjesztésű pezsgőkóstolót tart. Majd kis szünet után, 18 órától hatfogásos borvacsorával folytathatjuk a programot.

Menüsor

  • Kovászos kenyér, sós vaj
  • Gnocchi, cékla, kecskesajt, Pinot Noir rozé pezsgő 2018
  • Borjúnyelv, aioli, kapribogyó, mustár, Káli Királyi Olivin Furmint 2020
  • Fekete tőkehal, zellerkrém, pisztácia, Káli Rajnai Rizling 2020
  • Marha pofa, lilakáposzta, kelbimbó, burgonya, Káli Királyi Kékfrankos válogatás 2018
  • Libamáj brulée, Balaton-felvidéki Nemes kései szüretelésű Furmint 2019
Az eseményen való részvételhez regisztráció szükséges, amiről itt találtok infókat.

Címkék