látnivalók & kultúra

éjszakai élet

szerkesztés

XVI. Keszthelyi Nyári Játékok

Program adatai

Július végén ismét kezdetét veszi az immár tizenhatodik alkalommal megrendezett Keszthelyi Nyári Játékok. Hosszú története során, amelynek gyökerei Básti Juli ötletéig vezetnek vissza, a Nyári Játékok a Balaton-parti esti kulturális programok közül az egyik legkedveltebbé vált. Az idei programban az előző évadok legnagyobb sikereit kerülnek elő: Hét Boszorka koncerttel, a Black Comedy-vel, az Illatszertárral, a Függöny fel! című darabbal és Pletykafészek előadásokkal várják a nézőket a Festetics-kastély parkjában.

Program

Hét Boszorka
július 23. (csütörtök), 20:30

A Hét Boszorka mágikus játék, hét primadonna énekes vallomása a szerelemről és egyéb démonokról. Az élményt Horgas Eszter kiváló zenekara és Bozsik Yvette táncosainak közreműködése teszi teljessé.
Szereplők: Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann, Horgas Eszter, Polyák Lilla, Tompos Kátya, Ágoston Katalin
Rendező: Puskás Tamás

Peter Schaffer: Black Comedy
július 25-26., 20:30


Brindsley, a fiatal szobrász áramkimaradás miatt egy sötétlő lakásban reked. Várt és nem várt vendégei a sötétben egyre inkább úgy kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak volna.
Szereplők: Blaskó Péter, Botos Éva, Pokorny Lia, Szilágyi Csenge, Schmied Zoltán, Simon Kornél
Rendező: Puskás Tamás

Michael Frayn: Függöny fel!
július 30. - augusztus 1., 20:30

Egy erősen leharcolt színházi társulat turnéra indul, de már a főpróbán szétesik minden. Szerelmek és intrikák tarkítják az amúgy is kudarcos vállalkozást. Majd megfordul a díszlet, és a kulisszák mögül láthatjuk, amint a stressz úrrá lesz mindenkin.
Szereplők: Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Rada Bálint, Schmied Zoltán, Botos Éva, Cserna Antal, Ágoston Katalin, Papp János, Vári-Kovács Péter
Rendező: Puskás Tamás

László Miklós: Illatszertár
augusztus 6-9., 20:30

Az illatszertár karácsony előtt a csúcsra jár, amikor mindenkit elsodor az ünnep előtti érzelmi zűrzavar. Asztalos úr szerelmes, bár nem pontosan tudja kibe, Ammerschmidt úr, a főnök belegázol a lelkébe, kellemetlenkedések lengik be az ünnep előestéjét.
Szereplők: Kern András, Pokorny Lia, Bereczki Zoltán, Simon Kornél
Rendező: Puskás Tamás

Neil Simon: Pletykafészek
augusztus 13-16., 20:30

New York alpolgármestere a tizedik házassági évfordulóját ünnepli. Érkeznek a szűk baráti kör tagjai, ám a személyzet eltűnt, a feleségnek nyoma veszett, és vajon hol lehet maga a nagyszerű barát és gondos férj?
Szereplők: Rudolf Péter, Básti Juli, Liptai Claudia, Scherer Péter, Simon Kornél, Schmied Zoltán, Nagy-Kálózy Eszter, Bertalan Ágnes, Cserna Antal
Rendező: Puskás Tamás

Hasonló tartalmak

Admin mode