Ezennel hivatalosan is elindult a We Love Balaton weboldala. Olvassátok, élvezzétek, kommenteljétek és találkozzunk a MasterCard Balaton Sound fesztivál We Love Balaton Teraszán!

Az elmúlt két és fél hónapban a begyűjtött tippek nyomán végigjártuk a Balaton mindkét partját. Jó turistaként lefotóztunk, levideóztunk és leírtunk (majdnem) mindent, amit megettünk, megittunk és kipróbáltunk. Ennek az eredménye látható mostantól az oldalunkon. A Balaton Böngészőben kereshetőek az általunk ajánlott éttermek, bárok, strandok és kilátók, külön beszámolóval ellátva azok, ahol már jártunk az idén. Ezeket a kommentekben lehet megerősíteni vagy felülbírálni, szívesen visszamegyünk még egyszer. A Magazin pedig arról szól, hogyan érdemes bringázni, melyik borokat ajánlott kóstolni és milyen vízi sportokba érdemes belevágni.

A We Love Balaton a We Love Budapest alapítóinak, Papp Reginának és Száraz Istvánnak, valamint a Balaton Sound alapítóinak, Lobenwein Norbertnek és Fülöp Zoltánnak a közreműködésével jött létre. A balatoni kötődésű tulajdonosok és szerkesztőség mellett munkánkat nagykövetek is segítik. Csapody Balázs, Hoffmann Henrik, Horváth Gergely vagy Prokopp Dóra mind olyan balatoni kötődésű vállalkozók, turisztikai szakemberek vagy hírességek, akiknek van pár jó tippjük és sztorijuk a Balatonról. Emellett célunk felkutatni és megszólaltatni minél több olyan helyi arcot is, akik hiteles és unikális képet adnak a Balatonról.