A kerékpárkölcsönzőtől a szervizen át egy bringás kávézó is helyet kapott a balatonfüredi BalatonBike365 Portban.

Szeptember 10-én, szombaton tartották a BalatonBike365 Port hivatalos átadóját Balatonfüreden. Az új kerékpárosközpont a Balatoni Bringakör mellett, a Kisfaludy stranddal szemben épült meg (pontos cím: 8230 Balatonfüred Aranyhíd sétány 8.).

 „100 nm-es modern épületet vehetnek birtokba a bringás turisták, akik itt bérelhetnek klasszikus és elektromos kerékpárokat, a sajátjaikat szervizelhetik, feltölthetik, kisebb kiegészítőket vásárolhatnak, információkat kaphatnak túráikhoz, s megpihenhetnek a bringás kávézóban” – mondta Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnöke az átadón.

A BalatonBike365 Portban igénybe vehetők olyan szolgáltatások is, mint például a vezetett túrák, felügyelt kerékpárparkoló, csomag- és kerékpárszállítás vagy akár bringás programok gyerekeknek. A kerékpárosközpont éves szinten minimum 9 hónapos nyitvatartással üzemel.

Az ünnepélyes átadó után egyből egy tematikus kerékpártúra indult a központból, mely az Együtt kezdtük című film forgatási helyszínein kalauzolt végig a film rendezőjével és egyik szereplőjével.

A kerékpárosközpont a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ), Balatonfüred Város Önkormányzata és a BalatonBike365 program keretében készült el.

Címkék