A következő hetekben egy ingyenes közösségi játék formájában fedezhetitek fel a várost a kirándulóhelyektől kezdve a gasztronómián át a kultúráig.

Január 21-én induló, 7 hétig tartó közösségi játékra invitál titeket a Játékos Boglár projekt. Balatonboglár értékeire és szépségeire alapozva 11 változatos feladat vár, melyekhez ingyenesen csatlakozhat minden érdeklődő.

A cél minél több pont gyűjtése, a 11 feladatért eltérő pontszámokat lehet szerezni (a feladatokra úgy kell feliratkozni, kötelező limit nélkül). Például az egyik feladat szólSétálj oda-vissza a Vejtey sétányon 7 különböző alkalommal (heti 1x) – ez összesen 3 pontot ér, vagy: Ebédelj/vacsorázz 3 alkalommal balatonboglári étteremben – ez szintén 3 pontot ér.

A közösségi játékban részvétellel 7 héten át mindig lesz a kikapcsolódásra ok, miközben az sikerélményt is nyújt. Új élményekben lehet részetek, ráadásul a helyi vállalkozásokat is támogathatjátok. A feladatok érintik például a Gömbkilátót és a Platán strandot is.

Fontos, hogy a játékban részt vevők nem egymással versenyeznek, hanem egymásért. A projekt szervezői – akik egyébként nemrég költöztek a városba – azt írják: egy kitűzött összpontszám, a 164 pont elérése a cél, melyet ha sikerül, egy bulival ünnepelnek meg.

A játékban ingyenesen, de regisztrációval vehettek részt. További infók itt.

Címkék