Jó hírünk van azok számára, akik a Balaton partján pihennének elegáns, modern, négycsillagos környezetben, ugyanis a Sirius Hotel májust 1-jén megnyitotta kapuit Keszthelyen csodálatos kilátással és egy hatalmas wellness részleggel. És ez még nem minden, mert az Adventor Hotels még két másik ugyanilyen magas színvonalú szállodát is üzemeltet az országban. A Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdőn várja a golf és a wellness szerelmeseit, A Fagus Hotel Conference & Spa Sopronban pedig tökéletes választás lehet azok számára, akiket a természet és az aktív kikapcsolódás érdekel leginkább.

A Sirius Hotel a „Balaton fővárosa” címet is viselő Keszthelyen nyitott meg idén májusban, közvetlenül a tó partján. 

A szálloda összesen 128 elegáns és tágas szobával, és további grandiózus lakosztályokkal várja vendégeit, a LakeSide szobák káprázatos kilátást nyújtanak a Balatonra. Annak érdekében, hogy az itt megszállók reggeltől estig élvezhessék a balatoni kilátást, minden szobához tartozik egy kényelmes terasz is. A szálloda izgalmas helyszíne a Fun Corner, amiben billiárd, csocsó, és darts is a vendégek rendelkezésére áll, illetve van egy gyerekjátszó is a piciknek. Nyáron pedig gyerek animáció is van a szállodában, így a felnőttek nyugodtan pihenhetnek, míg a lurkók szórakoznak.

Panorámás szauna és privát wellness részleg

Az 1500 négyzetméteres Spa Essence wellness világban 7 különböző medence, 10 szaunaattrakció, kényeztetőmasszázs-kínálatgalériás pihenőtér és egy különálló, balatoni panorámás szaunaház segít minket abban, hogy testileg és lelkileg is teljesen feltöltődjünk. Ha megéheznénk, az itt található Wave bárban napközben könnyed falatokat, egészséges frissítőket és különböző desszertválogatásokat kérhetünk. Azok, akik szeretnének teljesen ellazulni és kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből választhatják a Harmony Island nevű teljesen elszeparált wellness részleget is, ahol egy exkluzív jacuzzi, relaxáló pihenőtér, infraszauna és páros masszázs is rendelkezésre áll. 

Napfelkeltés gasztroélmények

A szálloda stílusosan SunRise nevet viselő étterme az épület keleti felén fekszik, így a napfelkeltében gyönyörködve fogyaszthatjuk el a bőséges büféreggelinket. Ha pedig vacsora közben is a Balaton csodálatos látványát szeretnénk élvezni, ugyanitt választhatunk a svédasztalos ajánlatból. A fine bisztró vonalon mozgó á la carte kínálat a francia konyha hagyományait veszi alapul, amelyeket a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel dob fel. 

Különleges kávékért, finom koktélokért és zamatos borokért pedig a Capella bár felé vehetjük az irányt.

Különleges kávékért, finom koktélokért és zamatos borokért pedig a Capella bár felé vehetjük az irányt.

Golf és wellness Bükfürdőn

Ahogy már említettük, az Adventor Hotels nemcsak a Sirius-szal próbálja lenyűgözni vendégeit, hanem a Bükfürdőn található, tavaly teljeskörűen felújított Greenfied Hotel Golf & Spaval is. A szobák a klasszikus eleganciát képviselik, a golfpálya 100 hektáros és 18 lyukú, a wellness részleg 3500 négyzetméteres, az étterem és a bárok pedig a megújult dizájn mellett kivételes étel- és italkínálattal várnak.

A Greenfield minden generáció számára tartogat valami szórakoztatót: a kicsiket új, többgenerációs játszóház, játszótér és változatos kézműves programok (nyáron és a kiemelt ünnepi időszakokban) várják, a pihenni vágyókat pedig a wellness részleg, amelyben egy kültéri és hat beltéri medence, különböző szaunák, gőzfürdő, sóbefúvásos sószoba, jégkút és merülőmedence is található. A családok részére pedig egy új szórakoztatóközpont került kialakításra, a Chill & Fun Club, ahol bowlingdartsbiliárd, csocsó és egy különleges sport- és golf szimulátor nyújt időjárásbiztos szórakozást.

A szálloda egyik különlegessége az, hogy itt található Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai csúszdája, amely egy 10 méteres csúszdatoronyból indul, és az év 365 napján kipróbálható.

A szálloda egyik különlegessége az, hogy itt található Nyugat-Magyarország legnagyobb szállodai csúszdája, amely egy 10 méteres csúszdatoronyból indul, és az év 365 napján kipróbálható.

Pihenés a Lővérek ölelésében

2022. augusztus 1-jén teljes átalakítást követően a szállodacsoport Fagus Hotel Conference & Spa nevű szállodája is újra megnyitotta kapuit Sopron legszebb városrészén, a Lővérek közvetlen közelében. Bármilyen méretben és minőségben is gondolkodunk, itt biztosan találunk az igényeinknek megfelelő szobát az erdőre néző Forest szobáktól kezdve a családi Family apartmanon át a panorámás Top Floor Suite lakosztályig húzódó kínálatból.

wellness részlegen úszómedence, élménymedence, gyermekmedence csúszdával, kétszintes szaunavilág és masszázsok várnak. A Juice bár frissítő italokat kínál, amelyeket akár a medence szélén fekvő függőágyakon is elfogyaszthatunk. Az Evergreen étteremben a szálloda executive séfje álmodja meg a menüt, a magyar és nemzetközi konyha fogásai közül válogathatunk a gazdag büféreggelinél és a svédasztalos vacsoránál is. Vacsora után pedig a szálloda Moonlight bárjában ejtőzhetünk egy pohár soproni borkülönlegesség vagy koktél mellett. Ha játszani támad kedvünk, a közösségi térben pingpongot, csocsót, biliárdot és léghokit is találunk, ha pedig aktívabb kirándulásra vágyunk, akár biciklit is bérelhetünk.

A Fagus egész évben ajánl különleges programokat a szállodán belül és kívül. Nyáron a leggazdagabb a kínálat, júniustól egyre több a szabadtéri és az esti rendezvény is. Ezekről a szálloda weboldalán tájékozódhatunk.

A Fagus egész évben ajánl különleges programokat a szállodán belül és kívül. Nyáron a leggazdagabb a kínálat, júniustól egyre több a szabadtéri és az esti rendezvény is. Ezekről a szálloda weboldalán tájékozódhatunk.

Címkék

Elérhetőségek

Sirius Hotel Mikus Gyula sétány 8. Facebook-oldal Weboldal