A tulajdonos betegsége miatt 2024 januárjától bezár a kőröshegyi vendéglátóhely.

A Kőröshegyi völgyhíd pillérei alatt, az M7-es autópálya lehajtójánál található vendéglátóhely bezárásának hírét a tulajdonos, Szalai Dezső osztotta meg Facebook-posztjában december 8-án.

„Egy számomra nagyon nehéz döntést kellett meghoznom. ALS betegségem előrehaladtával olyan stádiumba jutott, ami lehetetlenné teszi számomra a Völgyhíd folytatását, ezért januártól bezárjuk konyhánkat. Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben a kivételes kalandban, a Völgyhíd Konyha & Rét számomra sokkal többet jelentett, mint csupán egy vendéglátóhely. Bízom benne, hogy nektek is olyan hellyé vált, ahol a különleges ételek és egyedálló panoráma mellett a magyar tenger és Kőröshegy egyedisége is megérintett” – írja posztjában. 

A 2021 nyarán nyílt Völgyhíd Konyha & Rét több egységből állt: a kizárólag nyáron működő „Rét” függőágyakkal is várt, és a vendégek megkóstolhatták a szintén időszakosan elérhető híres Ojo Ice fagylaltokat, vagy az à table! francia pékség bagettjeit és süteményeit, balatoni borokkal karöltve. Az emeleten található Konyha helyiségben Pillók Attila séf vezeti a konyhát. A menün sajátos módon csak a hozzávalók vannak feltüntetve, melyből végül minőségi, és kreatívan tálalt finomságok kerülnek az asztalra.

A tulajdonos azt is írja, hogy reméli, találnak olyan vevőt, aki tovább megy az általuk megkezdett úton. A Völgyhíd Konyha & Rét konyháját december 29. és január 1. között zárják, hamarosan jelentkeznek a részletekkel. 

Címkék