A többszörös Év Strandétele verseny-győztes, A Konyhám lépett egy merészet: Szikra Gabriella és társa, Renczés Gábor új éttermet nyitott Fonyódon, nem is akármikor: 2021. december 27-én debütált A Konyhám Stúdió 365. A rájuk jellemző ötletes tálalással és szokatlan ízpárosításokkal várnak az új helyszínen is.

Az étlap rövid, de Gabi megfogalmazása szerint „mindenkire gondoltak”: a hal- és vadételek, sertéstarja, kacsamell és többféle vegetáriánus fogás mellett rántott csirkemell is szerepel a kínálatban, hogy azok a vendégek is nyugodtan rendelhessenek, akik nem nyitottak az újításokra. Amikből nincs hiány: régi ételek kaptak új köntöst, egészen új értelmezésben készül a brassói, a hortobágyi húsos palacsinta és a harcsapaprikás túrós csuszával.

Címkék