Keresés EN

Egy páratlan gasztronómiai élmény párosul a káprázatos balatoni körpanorámával a tihanyi Visszhang-dombon lévő Echo Restaurant & Caféban. Már az étterem neve is mutatja, hogy hű elhelyezkedéséhez, Tihanyhoz és a Balatonhoz, és itt télen-nyáron magunkba szívhatjuk a balatoni életérzést. Megkóstolhatjuk a balatoni halászlét szürkeharcsa-filével és házi kovászos kenyérrel, folytathatjuk a sort egy cigánypecsenyével vagy a vaddisznó vadasan főétellel, a sort pedig zárhatjuk egy könnyed mákosguba pohárdesszerttel. Sőt, itt a vega és vegán opciókból is akad néhány: kérhetünk például vegán céklás rizottót vagy grillezett kecskesajtot. Ha ez nem lenne elég, a kisebbeknek gyerekmenüvel kedveskednek, így családostul is ellátogathatunk az étterembe. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A