Keresés EN

Bisztrókonyha regionális alapanyagokkal, magyaros étterem erős olasz vonallal és nápolyi pizza – így foglalhatnánk össze a 82-es út mellett található étterem koncepcióját. A pizzaszakács a látványpultban dolgozik, így minden egyes mozzanatot figyelemmel kísérhetnek a vendégek. Alap, hogy magas minőségű feltétek kerülnek az eredeti recept alapján készülő tésztára: friss kecskesajt, San Daniele sonka, taleggio, mozzarella, panchetta, szardella, stb.

Tipp: Az egyik sarokban álló polcon mini delikátot rendeztek be, méretes olasz sonkákkal, tésztákkal, kávéval és balatoni borokkal.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A