Keresés EN

A veszprémi vár alatti Séd-patak völgyében megbúvó Fricska egy rusztikus kőház és modern bisztró keveréke színesre hangolt belső térrel és egy tágas terasszal. Az étlapon a raklapos ajánlatok között megtaláljuk a csevapcsicsát vagy a fogasfilét, a főételeknél pedig a helyi alapanyagok dominálnak, hiszen akár szentantalfai kecskesajtot is kérhetünk grillezve. A desszertek között pedig leginkább a pohárban kínált Rákóczi-túrós a favorit.

Ebéd után jólesik az ejtőzés a babzsákokon vagy nyugágyakon, és lógathatjuk a lábunkat a Sédbe. Bájos az eltévedt kis Vespa-furgon, a szalmabálák és még könyvet is hozhatunk a könyvcsere-kővitrinből. Az étterem felett szobák is készülnek, így a több száz éves kanonoki házban tölthetünk el néhány nyugis éjszakát.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A