Keresés EN

Az Irie Maffia volt basszusgitárosa, Havas Miki már évek óta visszajárt Zánkára, amikor felötlött benne, hogy nyitna itt egy vendégházat a régi kocsma épületében. Mondjuk egy akkorát, ahová még a népes családja is gond nélkül megszállhatna egy éjszakára.

Éttermet nem akart, de azért kezdetben leszerződtette a Mi a kőből és a Zománcból ismert Tóth Attila séfet. A terasz azóta már saját séffel dolgozik, de Attila őrangyalként a háttérben maradt: hedonista reggelit, valamint brunchjellegű ebédet és vacsorát is kínálnak a felújított teraszon.

A szobákban mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet és az árak, bár nem alacsonyak, a környéken ezért a színvonalért már nem számítanak túl magasnak sem.

Tipp: Miki szeretné visszahozni a hely közösségi funkcióját eseményekkel, akusztikus koncertekkel és az előadókkal közös főzésekkel.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A