Keresés EN

Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb helyszíne a Gyárkert, ahol 4 hónapon keresztül több mint 60 külföldi és magyar előadó lép fel. Olyan nemzetközi világsztárok érkeznek ide, mint a Kraftwerk, Iggy Pop, Paul Kalkbrenner, Paolo Nutini, Steve Aoki, vagy Papa Roach és a Hollywood Undead. A nagy szabadtéri területen számos napvitorlával védett padot, pihenőrészt is találunk. Különleges helyszín a középén található növényinstalláció, amely a Közösségek Kertje nevet viseli, és facsemetéivel 116 település összefogásának állít emléket. A Gyárkertben számos street food stand is található, ahol hamburgert, házi tésztát vagy éppen pizzát vásárolhatunk. Az ajándékboltban pedig Balatonos és veszprémi ajándéktárgyakat is beszerezhetünk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A