A Homola Pincészet az elmúlt években bebizonyította, hogy méltó helye van a legjobb balatoni borászatok között.
A pincészet két irányba indult el: a 100%-borok a könnyed, fiatalos, reduktív irányt képviselik, míg a Homola névvel kezdődő borok a kézműves, terroir jellegű borkészítést követik.
Homola Szabolcs és Attila közös munkájának eredményeként egész borbirodalmat építettek ki Paloznakon, hiszen a pincészet mellett most már egy borterasszal is várják a vendégeket.
A csodás balatoni panorámával rendelkező borterasz a főhadiszállás közvetlen közelében található és nem csak a jól ismert Homola-borokhoz juthattok itt hozzá, hanem finom falatokhoz is. Így egész nyáron garantáltan élvezhetitek a balatoni naplementéket.
Tipp: A hidegtálon környékbeli termelők és az Őshonos Delikát sajtjai, szalámijai és sonkái csábítanak.