A négycsillagos hotel nem csak sokemeletes, díszkivilágított monstrum, vagy különleges designköltemény lehet: a köveskáli Káli Art Inn például lényegében a nagymama kertes háza négy csillagra emelve, virágoskerttel, házi macskával és lekvárfőzéssel. Köveskál a Káli-medence „Kazinczy utcája”, ahol méterekre egymástól találhatóak a közelmúltban népszerűvé vált, színvonalra gyúró bor és gasztrohelyek: a Káli Kövek és a Pálffy Borterasz, a Kővirág vagy a Miakő.

A Káli Art Inn ételben-italban és szállásban is hozza a színvonalat. Az egykori tiszti kaszinóhoz hatalmas, gondozott kert tartozik, ahol további régi és modern épületek várják az igényes közönséget. Hívószava a természetközeliség: a wellnessrészleg itt kerti medencéket, mindenféle virágzó, illatozó, hulló és susogó növényeket jelent.

Célközönsége többek között a városból menekülő romantikus jegyespárok, akik baldachinos fürdőkádas hófehér szobából akarnak az oltár elé vonulni, rózsalugasban szeretnek reggelizni és oda vannak az enyészettől mentett antik bútorokért. A kevésbé romantikusok számára apartman, vagy egybeépített bungalósor is választható. Utóbbi kissé zsúfoltra sikerült, ráadásul a kertből belátni a mosdók ablakán, ami kicsit sok a természet közeliségből.

Címkék