Keresés EN

Konszolidált esti italozásokhoz megfelelő borbárt már nem csak Budapesten találsz: Balatonfüreden az első fecske a Kredenc, amit a Brains-ből ismert Dobai András nyitott a reformkori városközpont közepén. A hely népszerűsége miatt asztalt érdemes előre foglalni a hétvégeken. A házigazda előéletéből adódóan a környékbeli pincékből származó bor és az azokhoz passzoló szendvicsek és mártogatók mellé hétvégenként jazzesteket is tartanak.

Aki nem hagyná el a város talán leghangulatosabb utcáját és még élvezné Dobai vendéglátását, az kiveheti a házigazda kedvenc zenei stílusairól elnevezett Kredenc Inn-szobák egyikét: „bossa nova”, „swing” és így tovább. A berendezés ízléses és – mivel ez egy átmenet a hostel és a fogadó között – egyszerű: ágy, asztal, zuhanyzó és egy szép kép a falon.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A