Keresés EN

Ha a 71-es út tapolcai elágazásánál a Szent György-hegy felé veszitek az irányt, a hegyre felérve a Tarányi Pince és a Lengyel-kápolna közti úton találjátok a Nyári Pincét

A pince és a hozzá tartozó szőlőbirtok 1978-ban került a Nyári családhoz, azóta már a második generáció gazdálkodik rajta. A korhűen felújított pinceépületben találunk egy majdnem száz fő befogadására alkalmas kóstolótermet, de jó idő esetén érdemes a teraszra ülni, ahol a lilaakác árnyékából vizsgálhatjuk messziről a Badacsonyt, miközben Nyáriék olaszrizlingjét vagy cserszegi fűszeresét kortyolgatjuk.

Tipp: Megszállni itt sajnos nem tudtok, de egy délutáni borozgatásra mindenképp megéri feljönni a hegyre.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A