A DJ-pultot ugyan nem hanyagolja most sem, de nyáron inkább a tűzhely mögött sürög-forog Molnár Áron, aki a Szent György-hegy egyik legszebb pontján fogadja egzotikus fogásokkal a vendégeket.
Társával, Karinával az indiai, közel-keleti, mediterrán és arab vegetáriánus konyha odaadó hívei, és valódi keleti fűszerekkel, permakultúrás kertjükből származó zöldségekből készítik el a tapasokat. Hozzá saját, PAP Wines-boraikat és 2HA-pezsgőt kínálnak, valamint olyan panorámát, amiért megéri felmászni a hegy e magasabb pontjára.
Nyáron csütörtöktől szombatig vannak nyitva, csak bejelentkezésre fogadnak vendégeket. Abból se sokat, hogy a barátságos, családias jelleget megőrizzék.
Gasztró
Sushi Bar Siófok
Szén Róbert, a Sushi Bar Siófok tulajdonosa elsők között hozta el a Balaton köré a minőségi szusiélményt. Siofókiként hű maradt szűlővárosához és a pandémia alatt ott nyitotta meg a helyet.