Keresés EN

A Budapest belvárosában elindított Scruton közösségi tér már a Balaton partján, Révfülöpön is vár könnyed nyári koncertekkel és inspiráló beszélgetésekkel. A három fővárosi helyszínhez hasonló pezsgő életet tapasztalhatjuk meg Révfülöpön az újonnan nyílt Scruton Pelso falai között, mely több tucat program megszervezésére alkalmas. A fiatalos, lendületes, de kifinomult belső tereken túl a kertben is szórakoztató kulturális eseményeket kínálnak, miközben a Balatonban horgonyoz kult-hajójuk. Ez az a helyszínük, amit különösen érdemes meglátogatni, ha a hétköznapok városi pörgéséből az ember ki szeretne szakadni. Itt minden megtalálható, ami a nyugalomhoz elengedhetetlen: vízpart, természet, finom ételek és italok. Így a kulturális pezsgés mellett azok számára is tökéletes választás, akik idilli helyet keresnek egy kávéhoz, beszélgetéshez, vagy éppen egy vacsorához. Ha finom kemencés ételeket szeretnénk közvetlenül a Balaton-parton elfogyasztani, akkor irány a Scruton Pelso!

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A