Keresés EN

A Szálka Bisztró meghatározatlan ideig zárva tart.

Aszófő
központjában, a 71-es úttól párszáz méterre találjuk az északi part legújabb haléttermét, a Szálka Bisztrót.

Az étlapon – amit Cziszer Gergő séf és Horváth Csongor, a Neked Főztem-éttermek executive séfje közösen állít össze – 80%-ban halételek vannak, amelyek skálája a hagyományosabb vonaltól a könnyedebb, salátával kínált fogásokig terjed.

Emellett szerepelnek a menüben csirkéből, marhából és kecskesajtból készült fogások is, így azok sem fognak vacsora nélkül maradni, akik a társaságból nem szeretik a halat. A borlapra a halakkal nagyon jól összepárosítható tételek kerültek, azt pedig, hogy a Szálka borboltként is működik, a helyiek, az ingázók és a nyaralók is értékelni fogják.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A