Keresés EN

Szent György-hegy Kisapáti felőli oldalán, hátborzongató panorámával rendelkezik a portugál nevű miniétterem.

A tulajdonosok inkább a lakásétterem szót használják, mivel egy egészen kicsi étlapról kapunk egy bőségtálat, miután előre bejelentkeztünk és kiválasztottuk a nekünk tetsző csomagot.

Cserébe kiváló balkáni ételeket és elképesztő hangulatot kínál a „határtalan vendéglő” – ahogy a nevük is mutatja.

Tipp: Kisapáti felől, a Petőfi és Kossuth utcák kereszteződésétől az Infinito-feliratú táblákat követve tudjátok megközelíteni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A