Keresés EN

strand & sport

Várdomb Kaland- és Szabadidőpark

A balatonboglári Gömbkilátó szomszédságában elterülő Várdomb Kaland- és Szabadidőpark igazi adrenalin bomba. Itt aztán az egész család jól érezheti magát, hiszen amíg a legkisebbek a park saját játszótéren múlatják az időt, addig a nagyobbakat és/vagy bevállalósabbakat egy 4 kilométernyi kötélpálya-rendszer, illetve egy 10 méter magas mászótorony is várja. Sőt, a parkban nyílt meg 2013 nyarán hazánk legújabb bobpályája is, amelyből hasonlóan szájtátós kilátás vár, mint a közeli Gömbkilátóból. A különbség csak annyi, hogy a bámészkodást sikítva teheted meg, hála az adrenalinfröccsnek.

Tipp: Ha körülnéznél a szabadidőparkban, itt megteheted!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A