Keresés EN

Délutáni ejtőzésre és ebéd utáni sétára a felújított Veszprémvölgy a legjobb ötlet. A megújult, U-alakú veszprémvölgyi rész, a Séd-patak völgye nemrég került átadásra, és tényleg lenyűgöző az eredmény: az EU-s támogatásból kivitelezett projekt egy mini Ausztriát hagyott a háta mögött furfangos vízcsobogókkal, fehérre meszelt házakkal, rendezett padokkal és bokrokkal, felújított romokkal.

A völgyön végigmenő sétaút a veszprémi várat köti össze az állatkerttel, itt könnyű belebotlani a Fricska Bisztróba, ahol barátságos vendéglátás és kemencében sült finomságok fogadnak. A völgy másik végén található a História Kert, ahol a gyerekek jól kirohangálhatják magukat a kertben vagy ügyeskedhetnek a játszóházban, amíg a felnőttek egy kis nyugalmat találva kávézhatnak.

Ha a Veszprémvölgyet választjátok egy 3,5 km-es túra során egy látványos útvonalat járhattok be vagy biciklizhetitek végig a Kutas tértől egészen a Betekints-völgyig.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A