Keresés EN

Egy évtized után nevet és arculatot váltott Vonyarcvashegy és a Balaton északi partjának kedvelt étterme, a Bock Bisztró Balaton, és 2023 novemberétől már Zenit Balaton Étterem néven találhatjuk meg. Mivel a Bisztró a négycsillagos közkedvelt wellness szálloda, a Zenit Hotel Balaton éttermeként is üzemel, a két egység szerves összetartozását pedig a névváltoztatással is kifejezték. Balatoni étteremként nemcsak nevükben, hanem étel- és borkínálatukban továbbra is hangsúlyos szerepet játszik a tó. A borlap jelentős részét így balatoni tételek teszik ki, amely kb. 50-féle Balaton körüli pincészet borát jelenti. 

A megújult étteremben még szebb balatoni panoráma mellett ebédelhetünk vagy vacsorázhatunk náluk az év bármely napján. Ha csak egy pohár borra, vagy kávéra lenne kedvünk felugrani, azt is megtehetjük, ugyanis az étterem egy impozáns bárral is gazdagodik az év végére. A továbbiakban pedig számtalan gasztronómiai és kulturális programmal szeretnék fűszerezni a napjainkat, céljuk, hogy ne csak egy étterem, hanem egy pezsgő, jó hangulatú közösségi tér legyen, ahova nemcsak nyáron, hanem például egy februári hétvégén is megéri beülni a családdal, párunkkal vagy baráti társaságban.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A