Keresés EN

A vonyarcvashegyi Balatoni Bock Bisztró neoklasszicista épülete mögött szolidan húzódik meg a négycsillagos Zenit Wellness Hotel épülete. A hegyvidéki környezetbe harmonikusan illeszkedő egyszerű külső letisztult és modern belső teret takar: a standard kétágyas szobákon túl lakosztályok is rendelkezésre állnak a családdal érkezőknek.

A kicsiket szintenkénti játszószoba, a felnőtteket pedig jól felszerelt wellness-részleg kényezteti, utóbbit a tematikus szauna-szeánszokon túl a pazar panorámáért is előszeretettel látogatják a vendégek. A Bock Bisztró szomszédsága miatt pedig a napi gasztroélmény garantált. A kínálatot a Festetics-pincében berendezett interaktív bormúzeum teszi teljessé.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A