A MasterCard Balaton Sound fesztiválon a We Love Balaton élőben is képviselteti magát. Egy csomó mindennel készültünk, arra az esetre, ha információra, vagy csak wifire van szükséged, vagy esetleg egy délutáni pihenőhelyre, ahol jó zene szól. Nálunk játszhatsz is, nyerhetsz napszemüveget vagy strandtáskát, küldhetsz képeslapot, összefuthatsz Kásás Tamással és a magyar vízilabda válogatott aktív tagjaival is.

Infopont + wifi + képeslap + tetkó

A Funzine programmagazinnal közösen működő infópontunkban déltől estig felvilágosítást kaphatsz a fesztivállal kapcsolatos kérdéseidről, arról, hogy még mit érdemes megnézni a Balatonnál, vagy hogyan jutsz el Budapestre. Ebben segítségedre lesznek a hostesseink és a honlapunk, amivel helyben is megismerkedhetsz. Az infópontnál wifi is működik, ha Facebookozhatnékod támad. Ha kedved tartja, küldhetsz képeslapot is haza: neked csak ki kell töltened, mi majd feladjuk. Ha a bélyegek helyett vicces tetoválásokat ragasztgatnál, azt is készítettünk, a fesztivál végére majd lekopik.

Ital + zene + chill

Az infópult melletti teraszon rá tudsz pihenni az estére. Ehhez a Trafiq bár szolgáltatja az italokat, és a zene sem mp3 lejátszóról megy. Délután 15:00-tól a Holalo DJ-k tekergetik a gombokat egy kifekvős délutánhoz passzoló chillwave ritmusokkal. 19:00-tól pedig a Trafiq DJ-i veszik át a lemezjátszót és hangolnak rá az esti bulisávra.

Játék + ajándék + vízilabdázók

Próbáld ki a vízilabda kapura dobást, mély medence nélkül. A strandvízilabdásokkal közös ügyességi játékunkon vízilabdakapura kell célba dobnod. Ha teljesíted a kitűzött feladatokat, We Love Balaton-napszemüveget vagy strandszatyrot vihetsz haza. És ha még ennél is többet szeretnél, akkor add meg az elérhetőséged, és nyerhetsz egyet a magyar vízilabda válogatott által dedikált labdákból, melyeket vasárnap a válogatott tagjai adnak át személyesen. A vízilabdakapu körül amúgy is nagy az esélye, hogy vízipólósokkal találkozz. Pénteken Kásás Tamás is felbukkanhat a környéken.

Instagram + We Love Balaton