A környék legjobb éttermesei és borászai becipeltek egy asztalt a vízbe, és fotózást tartottak. Mi ez, ha nem titkos összeesküvés?
Nyáron nem csak jó éttermek nyíltak és nagyszerű borteraszok üzemeltek telt házzal, de a csopaki strand is új berendezéseket kapott a Hello Woodtól. Akárhogy is, Csopak és Paloznak most az egyik legjobb irányt mutatja a Balatonnak.
Egyelőre még mi sem tudjuk, mivel készülnek őszre a környék legjobb vendéglátósai, csak annyit vettünk észre, hogy a 17 fokos szeptemberi víz sem állította meg attól, hogy becipeljenek egy asztalt székekkel a Balatonba. Az alapján, hogy kik ülték körbe az asztalt ezen a most már egyáltalán nem titkos megbeszélésen, nagy baj nem lehet. Gyorsan megnéztük, kiket ismerünk fel elsőre.
Kik lesznek az elkövetők?
- Kovács Tamás - aki a Szent Donát Birtokon nemcsak nagyszerű borokat készít, de beindította a Márga Bisztrót is
- Deli Jani - aki a Mák Bistrót lecserélte Márga Bisztróra, és az ételekkel feledteti a Balaton egyik legszebb kilátását
- Jásdi István - akinek Jásdi Borteraszon fogyasztott rizlingjéből sosem elég
- Söptei testvérek - akiknek a szarvas burgerét és a díjnyertes rizlingjét a mai napig emlegetjük
- Kerekes Sándor - aki séfként újhullámot hozott Paloznakra
- Homola Szabolcs - aki tulajdonosként egy nagyszerű borászatot, éttermet és fesztivált hozott Paloznakra
- Bergmann Ernő - aki a Balaton egyik legjobb fagylaltját adagolja tölcsérekbe
- Schindele Péter - Füred másik híres cukrászdájának egyik tulajdonosa
- Dobai András - az örök kedvenc szubmediterrán kávéházunk tulajdonosa