Az utóbbi hetekben a MOL Nagyon Balaton legnagyobb fesztiváljai, Strand és a Balaton Sound is sorra jelenti be a külföldi headlinereket.

A Strand Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán minden nap bejelentenek egy új fellépőt a szervezők, így már tudjuk, hogy 2017-ben először lép fel a Balatonnál a Bastille, jön John Newman és újra Magyarországra érkezik hatalmas afrohajáról könnyen felismerhető Redfoo is, az LMFAO korábbi alapítója. Persze magyarokból sem lesz hiány: biztosan fellép a Péterfy Bori & Love Band, a Fish!, a Vad Fruttik, a The Biebers, az Intim Torna Illegál, az Esti Kornél és a Punnany Massif is. Az ideihez hasonlóan a Strand Fesztivált ezúttal is augusztus 23. és 26. között rendezik meg Zamárdi szabadstrandján, jegyet már lehet vásárolni a hivatalos honlapjukon.

A 2017-es Balaton Soundról is napról napra több információ derül ki: például az, hogy a fellépők közt ott lesz Kygo, aki még sosem járt Magyarországon, de a holland DJ-nagyágyú Hardwell is ad majd egy koncertet, aki már visszatérő vendég a Soundon. Rajtuk kívül biztosan fellép még többek között Robin Schulz, Nicky Romero, Blasterjaxx és a The Bloody Beetroots is. A teljes listát megtaláljátok a Facebook oldalukon, jegyeket pedig a hivatalos honlapon vásárolhattok. Jövőre a Balaton Soundot a szokásosnál egy héttel előbb rendezik, július 5. és 9. között.