Engedd át magad a feledhetetlen nyári élményeknek a vásárlással töltött idő helyett! A Tesco a Balatonon is elintézi a bevásárlást!

Egyre több olyan hely van a Balatonnál, ahol helyi termelőktől vásárolhatunk és különleges finomságokat szerezhetünk be. A termelői piacok, a termelők saját kisboltjainak látogatása akár külön program is lehet a nyaralás idején, a delikátboltokban pedig egzotikus fűszereket és hozzávalókat, különleges olajokat és szószokat, alkoholos italokat és édességeket is megtalálunk.

Vannak azonban olyan termékek, amelyeket a legegyszerűbb egy helyről és egyszerre beszerezni, főleg, ha hosszabb időt szeretnénk tölteni a nyaralóban vagy a vendégházban. Akár indulás előtt, akár a legközelebbi balatoni városban vásárolunk be, ezzel értékes időt veszíthetünk, ráadásul a csomagok mellett a megvásárolt termékeknek is helyet kell szorítani az autóban. Sokkal egyszerűbb megoldás, ha házhoz rendelünk mindent, amire szükségünk van.

A Tesco Otthonról több mint 13 000 termék kínálatát fedi le, friss árukat is kérhetünk, melyeket mindig megfelelő hőmérsékleten tárolva szállítanak ki. Ezzel a szolgáltatással nagyobb városokba és környékükre szállítanak, akár már a rendelést követő napon. Vagy el is kanyarodhatunk valamelyik átvételi pontjukra.

Tesco Otthonról szolgáltatás irányárakat alkalmaz, tekintettel arra, hogy az adásvétel az átvételkor jön létre. Ha valamelyik terméket mégsem szeretnénk átvenni, azt az átvételig vissza is utasíthatjuk, a futár visszaviszi azt. Természetesen csak azokért a termékekért kell fizetni, amelyeket meg kívánunk tartani.

Fontos, hogy a Tesco weboldalán lévő termékkínálat csak tájékoztató jellegű. Amennyiben a termék az eladótérben a kiszállítás napján nem érhető el, előfordulhat, hogy a rendelésében megjelenő termék helyett helyettesítő terméket kapunk (ha a rendelés során ezt a lehetőséget választottuk). A kiszállításkor pedig eldönthetjük, melyik terméket vesszük át.

Ha elfelejtettünk valamit, rendelésünket bármikor módosíthatjuk a kiszállítást megelőző nap 23 óráig, vagy akár le is mondhatjuk azt. A vásárlást online vagy az átadásnál bankkártyával fizethetjük ki.

A Tesco a környezetvédelemre is hangsúlyt fektet: a futárnak visszaadhatjuk a használt papír bevásárlótáskákat, illetve kérhetjük a rendelést szatyor nélkül is.

Tesco Doboz Webáruház – több ezer termék kiszállítása az egész ország területén

A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatás az ország egész területét lefedi. Több ezer tartós terméket és háztartási cikket kínál. Itt fix árakat alkalmaznak, és a rendelést 3-5 munkanapon belül kiszállítják futárszolgálattal. Ha szeretnénk még valamit hozzáadni vagy törölni, a rendelés napján 23 óráig megtehetjük. A Tesco Doboz Webáruház szolgáltatás keretében nem ajánlanak helyettesítő termékeket, csak az kerül a dobozba, amit megrendeltünk.

Kíváncsi vagy, mi a különbség a szolgáltatások között? Itt részletesen megtalálod.

Ha városnézés vagy a balatoni strandolás közben jut eszünkbe, hogy nem lesz időnk bevásárolni, rendelhetünk a mobilunkon keresztül is, a Tesco Online alkalmazással!

Címkék