A kutyabarát filozófiát és a kutyás turizmust népszerűsítő Év Kutyabarát Helye kampányban idén is díjazták a kutyabarát helyeket, néhány Balaton környéki vendéglátóhely is bekerült a legjobbak közé.

A Kutyabarát.hu csapata idén is megszervezte Év Kutyabarát Helye kampányát, amelynek köszönhetően még több új kutyabarát szálláshelyet és vendéglátóhelyet népszerűsíthetnek. A szervezők számára meglepetés volt, hogy az idei kampányban a kutyabarát munkahelyek részéről is nagy volt az érdeklődés.

„A kutyabarát turizmus fejlődésének, a kutyabarát szolgáltatások mennyiségi és minőségi növekedésének köszönhetően egyre többen szeretnék megmutatni, hogy kutyabarátok" – mondta Sziládi-Kovács Tibor, a kampány projektvezetője.  

A Balaton környéki helyek közül étterem kategóriában Kutyabarát Balaton különdíjat kapott a badacsonyi Hableány Étterem, panzió/vendégház kategóriában Kutyabarát Balaton különdíjas a The Nook – Balatonkiliti, szálloda kategóriában a cserszegtomaji Club Dobogómajor lett közönségdíjas, a hévízi Palace Hotel Kutyabarát Balaton különdíjas, a szintén hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel pedig Funzine különdíjat kapott. Munkahely kategóriában is született balatoni díjazott: a veszprémi Exclusive Tours Utazási Iroda nyerte el a Kutyabarát.hu különdíjat.

Címkék