Keresés EN

Gasztró

Októberben új gasztrofesztivál debütál Siófokon

A GasztroFok egy új kulináris összefogás, mely Siófok térségének gazdag bor és gasztronómiai palettájának bemutatását, körbekóstolását tűzte ki célul. Az első ilyen rendezvény október utolsó hétvégéjén debütál.

Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig bevonva a helyi termelőket és a szolgáltatókat indul el idén Siófok legújabb gasztronómiai fesztiválja, a GasztroFok. Október 27–29. között a város Fő terén egy infóponton a Víztoronynál is kiderül, hogy ez nem egy szokványos fesztivál, hanem jóval inkább gasztrotúra-koncepció, mely révén élményszerűen be lehet járni a térség ikonikus és rejtett helyeit, végigkóstolva a hétvégére készült különleges étel-ital ajánlataikat – írják a szervezők közleményükben.

Október elejére áll össze a teljes GasztroFok-térkép, melyhez a szolgáltatók ingyenesen csatkakozhatnak szeptember 15-ig, további részletek itt.

Az idén 55 éves város által elindított GasztroFok szakmai h
átterét a Balatoni Kör és a Siófoki Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium garantálja hosszabb távon.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Balatonfüredre költözik a csopaki Szomszéd Kertje

Balatonfüredre, a Füredi Malomház épületébe költözik a csopaki Szomszéd Kertje. A helyszín változik, de a gasztrokínálat és a sajátos hangulat marad.

Gasztró

Itt voltak a legjobb olaszrizlingek! – Csopaki sétálókóstolón jártunk

Egy finom bort lötyögtetve élvezzük a kora tavaszi napsütést és a Balaton látványát egy dűlő mellől – nekünk ezt jelentette az Olaszrizling szerintünk, és alig várjuk, hogy újra részt vegyünk rajta!

Gasztró

Balatoni helyek, ahova eddig nem látott programokkal várnak márciusban

Nyolc olyan, Taste Balatonhoz csatlakozó helyet ajánlunk, amelynek programjaiból mi magunk is kaptunk egy kis ízelítőt.

Neked ajánlott

A