Hamarosan kicsöngetnek a sulikból, lassan megkezdődnek a nyári szabadságok is. Ha elindulunk a nyaralóba vagy egy szálláshelyre, egyáltalán nem mindegy, mennyi időt kell töltenünk a logisztikával, az élelmiszerek vásárlásával, vagy mennyire macerás beszerezni, ha éppen otthon maradt valami fontos dolog. Ebben segít a kifli.hu, ahol mindent megtaláltunk egy helyen, így a hosszú ideig tartó, sorban állós vásárlásnak végre nem kell a nyaralás részének lennie.

A gyakorlatban is kipróbáltuk a kifli.hu webshopját, mennyire találjuk meg a kínálatban, ha otthon hagytunk valami alapdolgot. Ha annyira meleg van, hogy a közeli boltból visszatérve teljesen elolvad a fagyi, vagy nincs akkora választék, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Kiderült, hogy mennyire jól jön egy meleg nyári napon egy hűtött dinnye vagy egy zacskó jégkocka. És mi van akkor, ha barátok érkeznek, akik többnyire húsevők, de vannak közöttük vegánok is. Grillpartit, szülinapi bulit kell szervezni, vagy csak a közös meccsnézéshez jönne jól egy kis nassolnivaló és néhány hideg sör. És mennyire jó volt, hogy nem kellett még a legkisebbnek egy óriási zacskó pelenkát is betuszkolni a kocsiba. Sőt, a négylábú kedvencek, kutyák és macskák számára is megtaláltunk mindent egy helyen.

Bárhonnan megrendelhetjük egyszerűen és gyorsan

A nyaralás egyik elengedhetetlen pontja a tervezés, majd sokszor az újratervezés. Vannak persze olyan dolgok, amelyeket nem úszhatunk meg, de a vásárlás pont olyan dolog, amit egy kis rákészüléssel egyszerűen kiiktathatunk, jóval leegyszerűsíthetünk, hogy ne kelljen többféle boltba is személyesen elmennünk. A kifli.hu webshopjából már otthonról, kényelmesen megrendelhetjük a bevásárlólistán szereplő termékeket, sőt állandó bevásárlólistákat is elmenthetünk későbbre. Így már tényleg csak egy gombnyomással vásárolhatjuk meg az alapélelmiszereket, amelyekhez még hozzátehetünk például idénygyümölcsöket, akciós termékeket vagy ami pont elfogyott.

Akár a strandról, mobilról is könnyen megrendelhetjük a szükséges dolgokat, mert a kifli-applikáció könnyen és gyorsan átlátható, logikusan és praktikusan válogatva találjuk meg a termékeket. Előre jelzi a futár pontos érkezését, és minden fontos információt megkapunk a rendelésünkről.

A kommunikáció és a szállítás a rendeléstől a kapuba érkezésig is rendkívül korrekt volt. Mivel néhány termék frissen kerül a raktárba, például a kézműves péksütemények, egy kézműves kolbász vagy sajt, lehet, hogy egy-egy dolog elfogy, de erről küldenek értesítést. Külön tetszett, hogy a mi futárunk, Roland nemcsak küldött egy üzenetet, hogy hamarosan érkezik, hanem azt is megírta, mennyi csomagra számíthatunk.

A termékek papírzacskóban érkeztek, termékcsoportonként szétválogatva, és külön jó pont azért, hogy a következő rendelés alkalmával visszaveszik és újrahasznosítják. Az átadás gyors, kedves, a termékek minősége kiváló a péksüteménytől kezdve a friss zöldségeken át a húsokig, a fagyasztott élelmiszerek is tökéletes állapotban érkeztek a hűtőnkig.

Reggelitől a grillpartin át a gyümölcsökig

Egy finom és bőséges villásreggeli vagy egy hideg vacsora minden hozzávalóját beszerezhetjük a friss péksüteményektől kezdve a tejtermékeken át a felvágottakig. A péksütemények közül olcsóbb kategóriájú, de jó minőségű, illetve kézműves pékségek prémiumtermékeit is elérhetjük, és külön kategóriákba sorolva találjuk meg a gluténmentes és bio opciókat. A tejtermékeknél is megtaláljuk az alapmárkákat, az alternatív tejhelyettesítőket vagy éppen a biodinamikus termelésből származó élelmiszereket. A hústermékek és felvágottak esetében szintén széles skálán mozog a választék a kisebb farmok kézműves termékeitől a nagyobb, ismert márkákig.

Egy kerti grillpartira nemcsak az élelmiszereket – köztük különböző grillkolbászokat, előre pácolt húsokat, sajtokat, zöldségeket és szószokat – szerezhetjük be, hanem papírtálcákat, fából készült evőeszközöket, poharakat, grillgyújtóst és minden ehhez kapcsolódó dolgot. A vegetáriánusok és vegánok is rengeteg opció közül válogathatnak a tofutól a vega kolbászon át a szejtánig, és számos antipastival is gazdagíthatjuk a felhozatalt. Ezeket tematikus csoportosításban is összegyűjtötték, úgyhogy nem maradhat ki semmi fontos dolog a listáról, sőt egy csomó jó ötletet, receptet is kaphatunk az egyes termékekhez kapcsolódva, amit a recepten belül egyből meg is rendelhetünk.

A zöldségek és gyümölcsök közül nemcsak a grillre pakolható ananászt vagy a különlegesebb citromokat szerezhetjük be, hanem az idénytermékeket is, ráadásul némelyik magyar gazdáktól közvetlenül kerül a raktárba, illetve számos alapanyag bio minőségben is elérhető. Mindegyik termék, amit rendeltünk, igazán frissen érkezett – a cserepes fűszernövényektől a gombán át az áfonyáig. És ha már nyár és nyaralás, kihagyhatatlan a hűtött dinnye.

Fagyiból sosem lehet elég

Bár a Balaton és környéke tele van jobbnál jobb fagyizókkal, mégis vannak olyan napok, amikor semmi kedvünk nincs a kánikulában és tömegben kimozdulni a szálláshelyünkről. A kifli.hu-n a fagylaltok széles skálája elérhető. Tölcséres vagy gombócolható, tejalapú vagy sörbet, robbanócukros vagy mindenmentes? Mindenki megtalálta a kedvencét az alapfagyiktól kezdve a prémiumminőségig.

Hajrá, magyarok! – Foci-Eb és olimpia

foci-Eb miatt már minden sportrajongó teljes lázban ég, ráadásul idén nyáron még az olimpiai sportolóinkért is szurkolhatunk, és ezek az alkalmak jó lehetőséget teremtenek a családi és baráti összejövetelekre. A meccsnézés elengedhetetlen kellékei a különböző rágcsálnivalók, a pattogatott kukorica, szotyi, mogyoró, egyéb nassolnivalók, illetve az alkoholos és alkoholmentes sör, de akár focis poharakat és tányérokat is beszerezhetünk a webshopban.

Exkluzív kedvezmények és ingyenes szállítás a Kiflicske Klubban

Minden olyan terméket beszerezhetünk, amelyre a mindennapokban a nyaraláson szükségünk lehet, a szépségápolási szerektől kezdve a naptejeken át a szúnyog- és kullancsriasztókig, de természetesen tisztító- és mosószerek, illetve papíráru is széles választékban kapható. A babák és kisgyerekek számára pedig normál és úszópelenkáról, fürdetőről, de olyan, az etetéshez kapcsolódó termékekről is gondoskodhatunk, mint snackek, bébiételek, de kaphatók alap szabadtéri játékeszközök és társasjátékok is. Ezeket is mind külön-külön, jól átlátható módon csoportosítva találjuk meg a Baba és gyerek menüben. Akinek pedig 12 év alatti gyereke van, érdemes regisztrálnia a Kiflicske Klubba, ami nem csupán ingyenes kiszállítást jelent, de a klubtagoknak minden hónapban exkluzív kedvezményekkel kedveskednek, méghozzá az összes olyan kategóriában, amely egy kisgyerekes családnál szóba jöhet.

A négylábú kedvencekre is gondoltak

Az Állateledel és felszerelés kategóriában cicánk vagy kutyánk számára is beszerezhetjük a nyaralás alatt szükséges tápokat, higiéniai termékeket, illetve az ápoláshoz és játékhoz szükséges eszközöket is.

Buli a barátokkal és szülinapozás

Egy kis lazulás a szabadban vagy éppen egy estébe nyúló társasjátékparti? Minden beszerezhető egy helyen a chipsektől kezdve a különlegesebb borokon, szeszes italokon és kézműves sörökön át a partijátékokig, mint a Dobble vagy a Story Cube.

Egy komplett szülinapi buli összehozása sem okozhat gondot a kifli.hu-val, hiszen az itt felsorolt minden finomság és hozzávaló mellett a kiegészítő kellékeket – mint tányérok, gyertya –, sőt a szülinapi tortát is megvásárolhatjuk egy helyről.

A Kiflicske Klub szolgáltatásai és a papírzacskó-újrahasznosítás mellett még kedvencünk volt a kifli.hu Mentsd meg menüje, ahol közeli lejáratú élelmiszereket vásárolhatunk lényegesen alacsonyabb áron, mégis minden termék kifogástalan minőségű, a kínálat pedig napi szinten változik. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel is együttműködnek, hogy ne kelljen kidobniuk ételt, amiért tőlünk külön pluszpont jár nekik.

A cikkben található minden terméket balatoni kiszállítással a kifli.hu-ról szereztük be.

(Borítókép: Kőrösi Tamás - We Love Balaton)

Címkék