A MOL Nagyon Balaton negyedik éve listázza azokat az okokat, amiért bármikor érdemes felkeresni a tó környékét. Eddig 90 ajánlat gyűlt össze, amihez idén is várják a ti tippjeiteket is.

A Balatonhoz köthető legjobb helyekről, arcokról, vagy épp élményekről mindenkinek más jut eszébe, ezért idén is lehetőségetek van arra, hogy megosszátok véleményeteket, amivel az eddigi listát közösen bővíthetitek – derül ki a Best of Balaton sajtóközleményéből.

„A nyári szezon kezdetén arra biztatjuk a Balaton szerelmeseit, mondják el, küldjék el nekünk, mit szeretnek ők a Balatonon. Lehet ez egy eldugott hely, egy új, vagy még fel nem fedezett étterem, a legszebb kilátás, vagy éppen egy ikonikus balatoni arc. Bármi, vagy bárki, amiért érdemes útra kelni, amiért ennyire szerethető a Balaton.” 

– olvasható Váncza Pannától, a Best of Balaton vezetőjétől.

Az ajánlásokat augusztus 1-ig várják ezen a weboldalon, ezt követően pedig a Best of Balaton nagykövetei a hónap közepéig válogatnak a tippekből. A nagykövetek közé tartozik például Lábas Viki, Vecsei H. Miklós és Trokán Nóra is, akiknek több élménye és kedves emléke fűződik a környékhez.

(Borítókép: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton)

Címkék