Bemutató

A csopaki domboldalban tényleg csupa menő arc borászkodik, pontosan ilyen az egyik itthoni Ford-márkakereskedés vezére, Petrányi István is, aki 3,5 hektár szőlőt felügyel 2001 óta.

Panorámában teraszuk sem marad el a néhány száz méterrel arrébb fekvő Szent Donát Birtok és borkúriájának párosától és a pincében sorakozó palackok között náluk is a híres csopaki olaszrizling lesz a legnépszerűbb tétel. 2015 óta házias ételeket is adnak, és egy szempillantás alatt része lettek annak a mini gasztroforradalomnak, hogy a lehető legtöbb helyi alapanyag felhasználásával készítenek olyan ételeket, mintha a nagymamához mennénk látogatóba.

A rövid étlaphoz hasonlóan a vendéglátás is házias: vacsora alatt nagy eséllyel maguktól a házigazdáktól kérdezhettek. Petrányi Piroska biztosan szívesen elmeséli, hogyan találták ki a saját készítésű desszertjüket, Petrányi Istvánnal pedig egy rizling mellett lehet megvitatni a legújabb elektromos autók piacát.

Hasonló tartalmak