Janosh von Beőthy volt már TV-műszerész, biogazdálkodó és lemezlovas, de még bort is készített Burgundiában és Kaliforniában mielőtt újra gyerekkora helyszínére, a Csobáncra sodorta az élet. Borait Michelin-csillagos éttermekben kínálják, de panorámás borteraszán is kóstolhatunk különleges tételeket, miközben filmbe illő sztorikat mesél az életéről.
A pincészetben közel húszféle bor készül – olaszrizling, pinot noir, rózsakő, syrah, siller, hogy csak néhányat említsünk –, de ezerháromszáz palacknál többet egyikből sem palackoznak. A sokféleségben viszont pont az a jó, hogy egy egész borvacsorát ki lehet velük szolgálni a könnyed tételektől egészen a nehéz, testes borokig, „úgy a fehérben, mint a vörösben”, vallja a borász. Itt a teraszon is mindenki megtalálja azt, amit szeretne.