Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Kóstold körbe – Bor & Gasztrofeszt

Indul a Balatoni Kör megújult gasztrorendezvény-sorozata, első állomásként Siófokról jelentkezik a Kóstold körbe. Egészen a Balaton partjáig, a Plázsig hozzák el az ősz mesés ízeit, zamatait október 9-én szombaton.

Programok:
12:00-20:00 – Balatoni Kör éttermei, borászai, cukrászdái, pálinka-és sörfőzdéi termékeinek kóstolása
12:00-20:00 – Fanyűvő játékpark kicsiknek
13:00-17:00 – Babos Piller Jazz Duo koncert

A résztvevő éttermek és cukrászdák: Egy Csipet Nádas, Hableány, John's Pub and Restaurant (Creative Kitchen Truck), Kalóz Strandbisztró, Káli Gourmet Bistro & Delicatesse, Lavender Terasz, Tölgyes Kúria, Villa DelikátMónisüti, Villa Gréta 

Akik pedig az italokat biztosítják: Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely, Gyukli Pince, Laposa Birtok, Fenegyerek pálinka

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

Csobánc meghódítása holdfényben

Mi a Keszi név eredete? Mit rejt Gyulakeszi temetője? Mi az a Széna-eregető? Honnan ered a Csobánc név? Mit mondtak a várvédő csobánci nők a labancnak?

Aktív

Túra a Szent György-hegyen

A Szent György-hegy a Tapolcai-medence egyik legizgalmasabb geológiai „alkotása”. A medence közepén fekvő vulkán geológiai csodáival, valamint páratlan természeti és gazdag kultúrtörténeti értékeivel szuper túracélpont. Március 16-án erről győződhettek meg ti is, egy 8,5 km és 4 óra hosszú túra során: megismerkedhettek a Sárkány történetével és megtudhatjátok, hogy valóban jégbarlang-e a Jégbarlang.

Látnivalók & kultúra

XI. Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 15. és 17. között, a tavaszi hosszú hétvégén tartják a XI. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-as forradalom a reformkori városrészben: a szabad alkotás élményébe feledkezhetünk bele a Huray-villa romantikus kertjében, de lesz fáklyás felvonulás, bábszínházi előadás is.

Gasztró

„Gyereknek bátor” – Beck Zoli koncertvacsora

Március 15-én Beck Zolival hangolódhatunk a tavaszra a Kalózban, a Taste Balaton Fesztivál keretein belül. Az egy szál gitáros dalok mellé extra balatoni borsor jár, valamint a Kalóz gourmet fogásai: harcsa ruszli, kucsmagomba capuccino, vászolyi sajt, ropogós körömpörkölt, medvehagymás burgonypüré, és más finomságok.

Neked ajánlott

A