Keresés EN

A mesés kastélypark februárban is a Kóstold körbe! helyszíne volt, december végén újra itt tartja gasztrorendezvényét a Balatoni Kör. A részleteket még nem tették közzé, az azonban már biztos, hogy olyan vendéglátóhelyek érkeznek finomabbnál finomabb ételekkel, mint a keszthelyi Pajti, az eplényi EPL Bisztró, a Kalóz Strandbisztró, a borokról és a pálinkákról pedig többek között a balatonlellei Pócz Pincészet és Borbisztrószomszédja, a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, a köveskáli Pálffy Pince és a zamárdi Fenegyerek pálinkafőzde gondoskodik. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A